Vergaderarrangement: vergaderen en koken
Vergaderarrangement met lunch kookworkshop
€ 300,00 per dag / € 40,00 per persoon
8 uur
Vergaderarrangement met lunch kookworkshop
€ 300,00 per dag / € 40,00 per persoon
8 uur
Op zoek naar een locatie waar je kunt vergaderen en koken? Je doet er goed aan om eens te kijken naar de mogelijkheden van Jann's Keuken in Bunnik
Lees meerHier staat alles klaar voor een vergadering in de ambiance van een compleet uitgeruste kookstudio, maar in die ruimte is altijd meer mogelijk – zeker op culinair gebied. Dit is het domein van chef-kok en voedingsdeskundige Janneke. Ze vindt altijd een manier om een passend vergaderarrangement op maat te bedenken waar smaak, plezier en sfeer extra impact aan de meeting geven.
Lees minderNa of tussen het vergaderen door, gaan we koken! Een korte workshop van ongeveer een half uur waarin jullie een lekkere, gezonde lunch maken. Hierna eten jullie de lunch gezellig aan tafel op.
De lunch bestaat uit:
Vergaderruimte: €300,- per dag +
Lunch kookworkshop: €40,- per persoon
Inclusief:
Exclusief:
Toch een stukje leuker dan ons standaard leenschort: een gepersonaliseerd schort met je eigen naam, koosnaam of bijnaam. Na reservering nemen wij contact met je op voor de tekst om te drukken. En natuurlijk neem je dit schort na afloop mee naar huis!
Start de dag met een heerlijk ontbijtje. Het brein verbruikt wel 20 – 60% van je totale energiebehoefte. Zorg dus goed voor je hersenen en start met een gezond ontbijtje.
Hydrateer en blijf gefocust! In Bunnik sijpelde fris regenwater druppel voor druppel eeuwenlang de bodem in. Door talloze aardlagen werd het water gefilterd, gezuiverd en verrijkt met mineralen.
Blijf scherp met voldoende hydratatie, cafeïne en gezonde tussendoortjes.
Creatief aan de slag met sapjes. Maak zelf je eigen sapjes van groente, fruit, verse kruiden en siropen en versier ze tot over the top!
Wil jij jou en je team eens heel goed verwennen tijdens een zware vergaderdag? Dan zit je hier altijd goed mee. Welke taart het wordt, is een verrassing van de bakker. Maar geloof ons nou maar: ze zijn echt allemaal goddelijk ;-)
Voorkom afdwalen en geef je brein een boost met vitamines, antioxidanten en de juiste vetten en koolhydraten.
Zodra het kan! Kersverse Krommerijnse kersen zo van het land. Bakje van 450 gram.
2 Glazen wijn, bier of fris en genieten van heerlijke borrelhapjes. Dit wordt in het laatste halfuurtje van jullie arrangement geserveerd.
Vergaderen en koken vormen een verrassend goede combinatie: samen het beste resultaat uit het vuur slepen of het lekkerste gerecht van het vuur halen liggen nooit ver uit elkaar. Bovendien smaakt een meeting met een matching toplunch of sterrengerecht altijd naar meer en gaat ook de meest doorgewinterde vergadertijger het liefst aan tafel voor een smaakvol gesprek op chef-kokniveau...
Lees meerEr wordt niet voor niets gezegd dat verandering van spijs doet eten: met vergaderen is het eigenlijk net zo. Na de zoveelste meeting in de zoveelste saaie vergaderruimte valt de productiviteit van de bijeenkomst vaak behoorlijk tegen. Op zo’n moment is het heel nuttig om te variëren op het standaard vergaderarrangement om zo de boel weer op gang te brengen. Daar schiet Jann's Keuken graag te hulp met vergaderen en koken. Een vergadering aan de keukentafel met een informele setting en een alternatieve indeling van de gebruikelijke vergaderruimte. Dit geeft vaak al een verrassend resultaat. Na of tussen het vergaderen koken, zorgt ervoor dat de creatieve delen in je hersenen op gang gebracht worden. Zeer bruikbaar voor zo'n intensieve, vruchtbare dag!
Een ander effectief concept is de lunchwandeling: de beste ideeën worden geboren tijdens een inspirerende wandeling door de buitenlucht, want bewegen tijdens een vergadering geeft letterlijk een nieuwe dynamiek aan het overleg. Ook de moeite van het overwegen waard: een vergaderarrangement met een ingebouwde kookworkshop light-variant. Switchen tussen verschillende taken kan tot interessante kruisbestuivingen leiden: bovendien komen de meest verrassende resultaten vaak bovendrijven door context en comfort zones te doorbreken. Overleg vooral persoonlijk met chef-kok Janneke Pieterson voor haar kijk op de zaken en het bespreken van de praktische mogelijkheden.
Lees minder