Kookworkshop eigen groep

Voor eigen besloten gezelschappen – zakelijk of privé.

€ 75,00 per persoon

Bij Jann's Keuken zijn we gespecialiseerd in het organiseren van kookworkshops voor alle soorten groepen

Lees meer

Wij bieden alles wat je nodig hebt voor de perfecte workshopervaring; van onze eigen keukenfaciliteiten en professionele kok Janneke tot apparatuur en ingrediënten, zodat jullie groep kan genieten van een onvergetelijke dag. Kookworkshops zijn een ideale manier om mensen samen te brengen, of het nu gaat om een vriendengroep, bedrijfsgroep, familie-uitje of andere groepen. Niet alleen leren ze hoe ze heerlijke gerechten moeten bereiden. Ze krijgen ook de kans om samen te werken en een betere band op te bouwen in een unieke, sfeervolle omgeving.

Bekijk ook: Kookworkshop Tapa's | Kookworkshop Streetfood

Lees minder

Kies je kookworkshop thema

Bij het plannen van een kookworkshop bij Jann's Keuken kies je eerst welk menu je wilt maken. Hieronder een overzicht van onze thema's:

≫ Tapa's

≫ Vegetarisch

≫ Gezond

≫ Mannen

≫ Italiaans

≫ Aziatisch

≫ Streetfood

≫ Lunch workshop €50,-

≫ Kookworkshop & Kanoën €85,-

Prijs

€75,- per persoon

 • Maandag t/m donderdag: minimaal 8 personen
 • Vrijdag t/m zondag: minimaal 10 personen
 • Kleinere groepen dan het minimum betalen (afhankelijk van de dag) ook voor 8 of 10 personen.
 • Er kunnen maximaal 18 personen deelnemen

Inclusief:

 • BTW
 • Kookworkshop van 3 a 4 uur (afhankelijk van menu)

Exclusief:

 • Extra genoten drankjes - ter plaatse afrekenen
 • Extra bij te boeken opties - zie mogelijkheden onderaan de pagina

Een goed begin is het halve werk!

Na de introductie krijgt iedereen zijn eigen uitrusting (inclusief schorten) en ingrediënten, voordat ze in kleinere teams worden verdeeld voor het eigenlijke kookgedeelte van de workshop. Gedurende deze tijd zal Janneke veel rondlopen en handige tips geven om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. Als alle teams klaar zijn met hun gerechten, is het tijd voor iedereen om te gaan zitten en te genieten van hun creaties!

Extra leuks en lekkers

Om het geheel nog smaakvoller of feestelijker te maken zijn er verschillende extra's die bijgeboekt kunnen worden. Zo bieden wij bijvoorbeeld een borrelplank aan en gepersonaliseerde keukenschorten. Bekijk de extra's hieronder.

Extra's

Gepersonaliseerd Keukenschort (max. 16 letters)

Toch een stukje leuker dan ons standaard leenschort: een gepersonaliseerd schort met je eigen naam, koosnaam of bijnaam. Na reservering nemen wij contact met je op voor de tekst om te drukken. En natuurlijk neem je dit schort na afloop mee naar huis!

€ 35,00 per stuk
Borrelplank p.p.

Bestel alvast een heerlijke borrelplank om tijdens de workshop of bijeenkomst van te snoepen. De plank wordt geserveerd met heerlijke buitenlandse kaasjes, vleeswaren, luxe nootjes, en fruit. Vega kan ook! Geef het even door bij reserveren.

€ 6,90 per persoon

Jann's Keuken als toplocatie voor groepen

 • Lekker ruim met openslaande deuren naar het terras
 • Airco, goede verwarming en frisse lucht
 • Een ongedwongen en gezellige sfeer
 • Volop mogelijkheden voor vegetariërs (wel doorgeven)
 • 5 min lopen vanaf NS station Bunnik
 • Gratis parkeermogelijkheid
Lees meer

Kookworkshops voor elk soort besloten gezelschap

Kookworkshops worden een populaire activiteit voor groepen van elke omvang, van vrienden-tot bedrijfsgroepen, familie-uitjes en zelfs schoolgroepen. Het is niet alleen een leuke ervaring die mensen samenbrengt. Het is voor velen ook een educatieve ervaring, waarin men leert over verschillende ingrediënten en recepten. Niet iedereen heeft de tijd en ruimte om te expirimenteren met gerechten. Koken is een creatief proces dat, soms met een beetje hulp, ontspannend werkt. Om iedereen een beetje los te makenzetten we een gezellig muziekje op, schenken we een lekker drankje en...koken maar! Wedden dat iedereen er nog over napraat?

Lees minder

Offerte aanvragen

x Gepersonaliseerd Keukenschort (max. 16 letters)

x Borrelplank p.p.

Webdesign: Creative Data