Kookcursus voor beginners

Kookles voor de onervaren kok

€ 75,00 per persoon

2 uur

Misschien ben je zelf wel zo iemand die een gebakken ei nog op de verkeerde manier weet aan te pakken

Lees meer

Dat is een gemiste kans, want iedereen kan goed, lekker en gezond leren koken. Zou jij met wat meer zelfvertrouwen achter het aanrecht willen staan? Ben jij iemand die voor zijn of haar gasten alleen een pizza durft te bestellen? Meld je dan nu aan voor de kookcursus voor beginners. Vind je het leuk? Dan reserveer je volgende maand weer! Lekker vrijblijvend dus.

In anderhalf uur leert chef-kok Janneke je de basics van de kookkunst en sta je met plezier in onze leefkeuken. Na deze kookcursus voor beginners vertrouw je in je eigen skills en zet je de lekkerste gerechten op tafel! Tijdens de les is er alle gelegenheid om vragen te stellen en te leren van andere cursisten. Bekijk de agenda en schrijf je vandaag nog in voor de leukste Kookcursus voor beginners, vlakbij Utrecht.

Bekijk ook: Kookworkshop 2 personen | Kookworkshop voor mannen

Lees minder

Kookcursus voor beginners

Onze Kookcursus voor beginners bestaat uit losse lessen, elk met een ander thema. Je schrijft je per les in, zodat je zelf kunt bepalen wanneer het schikt. Tijdens de kooklessen leer je hoe je lekkere dagelijks toepasbare maaltijden kunt bereiden met niet al te veel ingredienten. We maken een voorgerecht en een maaltijd. 

Starttijd les:

17:30 uur

Prijs

€75,- per persoon

Inclusief: 

 • BTW
 • Kookles van 2 uur
 • Alle ingrediënten

Exclusief:

 • Genoten drankjes (ter plaatse afrekenen)

Locatie kookcursus beginners:

Bunnik, provincie Utrecht (15 minuten rijden vanaf Utrecht Centraal)

Waarom Kooklessen voor Beginners bij Jann's Keuken?

 • Vegetarische kookles voor beginner? Geen probleem. Geef het aan bij reservering.
 • Chef kok Janneke is relaxed en neemt alle tijd voor uitleg en vragen
 • We koken met overzichtelijke recepten
 • We werken met verse producten
 • 2 min lopen vanaf NS station Bunnik (bij Utrecht)
 • Gratis parkeermogelijkheid

De leukste kookcursus voor beginners in Utrecht

Hoe zorg je ervoor dat je koken leuk gaat vinden? Het simpele antwoord op die vraag is: gewoon, door het te doen. Met de tips en het advies van een echte chef-kok leer jij in deze kookcursus beginners kookvaardigheden, eenvoudige recepten en de belangrijkste technieken voor jouw nieuwe leven als keukenprins of -prinses. Op zoek naar een kookcursus voor beginners in Urecht en omgeving? Onze kookstudio in Bunnik is ongeveer 15 minuten met de trein vanaf Utrecht, maar ook goed bereikbaar met de auto. 

Lees meer

Een beginners kookles met plezier en met smaak

Het kan even spannend zijn om te beginnen aan een kookcursus voor beginners. Maar wees gerust, want alle cursisten zitten ongeveer op hetzelfde niveau. Als je de basics eenmaal in de vingers hebt zul je zien – en proeven – hoe je steeds een stapje verder durft te gaan om je kookkunsten verder uit te breiden. Janneke laat je in deze kookcursus voor beginners de fundamenten zien, zoals:

 • De timing die je nodig hebt om met plezier en zonder stress in de keuken te staan.
 • Handige voorbereidingen
 • Logische volgordes
 • En...het gebruik van je neus :-)

Samen leren koken voor beginners

Samen ontdek je hoe lekker en compleet een eenvoudig eenpansgerecht kan zijn. De lekkerste pasta, knapperige groenten en een mals stukje vlees of vleesvervanger. Na deze beginners kookworkshops draai jij er je hand niet meer voor om. De meeste beginnende koks hebben na de eerste paar lessen de smaak te pakken. Wil je lekker verder, maar nog niet alleen? Dan kun je de kookcursus voor beginners gewoon verlengen met een volgende les. Zo transformeer jij je stap voor stap van een beginner tot ervaren kok. Samen leren koken voor beginners blijkt voor velen motiverend te zijn. Veel cursisten beginnen na de kookcursus een kookclub. Hartstikke leuk om elkaar te blijven verrassen met je nieuwe recepten en kookskills.

Leer hoe je koken voor een beginner leuk kunt houden

Uiteraard gaat het in deze kookworkshop voor beginners niet alleen om de praktische skills die je nodig hebt. Veel belangrijker is het om te leren hoe je het naast lekker ook leuk houdt in de keuken. Dat merk je bij Jann's Keuken vanaf het moment dat de kookcursus voor beginners start. Met Janneke in de keuken aan de slag betekent koken met plezier als belangrijkste ingrediënt. Daarom is een kookles voor beginners ook vooral een les in genieten, want alleen met een glimlach op je gezicht tover je de mooiste maaltijden tevoorschijn. Zo heb je met deze beginnerscursus koken altijd genoeg in huis om jezelf en je gasten te blijven verrassen. Krijg je volgende week vier vrienden over de vloer? Geen probleem, want na deze beginners kooklessen regel jij zonder zweten iets geweldigs te eten!

Kookcursus voor beginners reserveren

Wil jij deze kookcursus voor beginners graag doen? Reserveer dan op de datum die jou uitkomt. Komen alle data jou niet uit? Stuur ons dan een mailtje. Als we een nieuwe datum hebben, brengen we jou op de hoogte. Tot snel!

Lees minder

Offerte aanvragen

Webdesign: Creative Data